Afbeelding

Gemeenschapspenning voor bestuursleden SSOV

Algemeen 286 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het bestuur van de Stichting Sociëteitswerk Ouderen Valkenswaard (SSOV) heeft afgelopen week de gemeentelijke gemeenschapspenning ontvangen uit handen van burgemeester Ederveen. Voorzitter Evert van de Goor en penningmeester Hans Sprengers namen de penning in ontvangst tijdens de laatste dag van het biljarttoernooi dat gehouden werd in Speeltuin Geenhoven.

De organisatie van het biljarttoernooi vormt tevens het bestuur van de SSOV. Hieronder functioneren zeven sociëteiten: St. Jozef, de Mariasoos, KBO Dommelen, Ouderensoos Belleman, De Doorzetters, ‘t Gegraaf en de Willem II-soos. De SSOV bestaat 25 jaar. Evert van de Goor en Hans Sprengers zijn al die tijd actief in dat bestuur als respectievelijk voorzitter en penningmeester.

De SSOV verricht welzijnswerk voor senioren en mensen met een kleine beurs in de vorm van betaalbare en gepaste ontspanning. Hiermee wil zij ook mensen uit het isolement halen, naar elkaar omzien en saamhorigheid bevorderen. De verschillende soosen hebben de afgelopen 25 jaar zo’n 400.000 bezoekers ontvangen. Ondanks de vele veranderingen van de afgelopen jaren staat de doelstelling van de SSOV nog als een huis.

Burgemeester Ederveen memoreerde dit en sprak zijn waardering en dank uit naar de twee jubilerende bestuursleden. Het applaus van soosvertegenwoordigers en de aanwezige biljarters onderstreepte de waardering voor Hans en Evert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant