Vlnr achter de balk Johnny Schellens, Gertjan Damen en Gerard Szostak, op de voorgrond Jan Lavrijssen
Vlnr achter de balk Johnny Schellens, Gertjan Damen en Gerard Szostak, op de voorgrond Jan Lavrijssen Henry Jansen

Gouden Ledendag bij De Valk voor hen die 50 jaar lid zijn

Algemeen 235 keer gelezen

VALKENSWAARD - Rond 30 april   houdt v.v. De Valk de jaarlijkse Gouden Ledendag. Op deze dag worden de leden, die minstens vijftig jaar onafgebroken lid zijn uitgenodigd voor een gezellig samenzijn. 

Door Jan Dielis

In het voorprogramma werden de leden muzikaal vermaakt door Jacques Marsmans met liedjes over bekende Valkspelers uit het verleden. Hierna volgde een korte historische quiz door Christ van de Besselaar.

Na een inleidend woord door voorzitter Corné Maas, werden de jubilarissen met een uitgebreid persoonlijk (dank)woord door hem in het zonnetje gezet. Dit jaar werden de bijbehorende gouden spelden uitgereikt aan drie leden voor hun 50-jarig lidmaatschap. Johnny Schellens, Gertjan Damen en Gérard Szostak. De gouden leden, Ben Rademakers en Libert Broekx waren verhinderd.

Hierna werd door de voorzitter uitgebreid stilgestaan bij het 80-jarig lidmaatschap van Jan Lavrijssen. Wethouder Rens Pijnenburg was speciaal voor de jubilaris naar het Valkennest gekomen om hem een oorkonde en bloemen te overhandigen.
De leden genoten nog enkele uurtjes na van een uitgebreid buffet en een drankje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant