Afbeelding

Gratis bridgecursus

Algemeen 255 keer gelezen

VALKENSWAARD - Wie altijd  al eens wilde leren bridgen kan dat nu gratis leren of er in ieder geval eens mee kennis te maken. 

Dat gaat als volgt:
Je meldt je aan als geïnteresseerde via een mail naar: dommelbridge@gmail.com. Je krijgt dan de eerste les via de mail doorgestuurd. Als je die dan vanuit je eigen stoel hebt gelezen/bestudeerd, dán pas komt de tweede mail met de tweede les. Je hoeft alleen maar te mailen dat je toe bent aan de volgende les. Je speelt dus helemaal in je eigen tempo en ook nog helemaal gratis. Er zijn in totaal 17 lessen. Maar na 7 lessen speel je al je eerste spel. Wil je er eerder mee stoppen dan is er geen enkel probleem.
Wil je na die cursus ook wel eens aan een echte tafel bridgen, dan kan je met Dommelbridge overleggen hoe, waar en wanneer dat geregeld kan worden. En wil je later lid worden van een bridgeclub, dan is de keuze groot.  

Dommelbridge speelt op donderdagavond in d’n Turfberg en de twee coaches waaruit je kan kiezen om je te begeleiden spelen allebei bij Dommelbridge.  

Voor meer informatie kun je kijken op www.bridgeservice.nl of je neemt contact op via een mail naar:
dommelbridge@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant